Är du/ni intresserade av att bli bättre på att marknadsföra ditt företag?

Ingenting slår ett gott rykte när det gäller marknadsföring, men ibland så behöver det goda ryktet lite hjälp på traven.

Under våren så har du tillfälle att förkovra dig i hur ditt företag uppfattas av dina nuvarande och presumtiva kunder. Jag vill ge dig lite hjälp att förbättra dina kunskaper utifrån en företagares perspektiv. Jag har satt ihop lite förslag på småkurser som kan hjälpa dig att bättre kunskap i din marknadsföring. Kurserna kommer att starta efter hur anmälningarna kommer in, dvs. de kurser som först blir fyllda startar först.

Om mig

Tobbe2STUDIO46 är ett reklamföretag som är relativt nyinflyttat till Blekinge, jag som driver det heter Torbjörn Hjalmarsson. Jag är utbildad fotograf i botten men har vidareutbildat mig genom åren och har nu en gedigen kunskap i reklam och marknadsföring.
Jag har jobbat som reklamfotograf i Borlänge/Falun och fått förmånen att jobba med stora företag som ABB (Asea på den tiden), Borlänge Energi m.fl. Företaget flyttade till Växjö och där jobbade jag mycket med glasfotografering och annan industrifotografering. I Växjö utökade jag verksamheten till att även innefatta grafisk design och här tog jag mina första steg in i webdesignens värld. Studio46 blev vilande några år, då jag först blev marknadschef för ett företag inom it-braschen. Den anställningen förde mig vidare till tryckeribranschen där jag arbetat med uppbyggnad av digitalt reproarbete och som konsult för reklamföretag som behövt hjälp med grafisk produktion.
De senaste 8 åren har jag undervisat i fotografi, webdesign. medieproduktion, mediakommunikation m.fl mediaämnen.
I Blekinge har STUDIO46 fått nytt liv och vi ser fram emot att få vara en del i ett växande Blekinge.

Förslag på kurser.

Som ni förstår besitter jag en gedigen kunskap inom mediaproduktion, både i det praktiska hantverket, men även hur man strategiskt bygger sin marknadsföring.
Är ni intresserade av detta upplägg så klicka för det du är intresserad av så hör jag av mig till er för planering av tid och plats. Du kan också skicka epost till info@studio46.se Alla träffar är halvdagar (3tim) och kan hållas dagtid eller kvällstid.
Här nedan är några förslag på kurser som jag tror skulle kunna vara intressanta, har ni egna idéer och förslag så hör gärna av er.

november 29, 2017

© Copyright STUDIO46 2020